Regulament general

BILETE SI ACCES

Accesul la festival se realizează ȋn baza biletului sau abonamentului achizitionat de la una dintre agențiile partenere de ticketing.

 

Fiecare bilet/abonament asigură accesul unei singure persoane la festival. Exceptie fac pachetele  promotionale cu reguli de acces pentru mai multe persoane. În acest caz se condiționează posesorii de prezentarea în același timp a tuturor persoanelor care vor avea acces în baza acestuia, deoarece biletul se va scana o singură dată pentru toate persoanele.

 

Ne rezervam dreptul de a organiza promoții oricând, urmând să le promovăm pe canalele noastre de socializare.

 

Posesorii de abonamente la festival trebuie să își preschimbe abonamentul cu o brățară de acces și să o poarte permanent pe întreaga perioadă a evenimentului. Brățările nu se înlocuiesc în caz de ȋnlăturare sau distrugere intenționată. Minorii vor primi brățări distincte.

 

Accesul în zona de festival se realizează exclusiv prin punctul de intrare special amenajat, după ce s-a verificat valabilitatea biletelor.

 

Pentru accesul în camping se achiziționează bilete distincte. Fiecare persoană trebuie să dețină bilet de acces în zona de camping. Există două tipuri de bilete de camping: bilete de acces cu rulotă și bilete de acces cu cortul. Accesul în zona de camping este permis cu o zi înaintea primei zile de festival și înca o zi după ultima zi de festival. Organizatorul nu asigură rulote sau corturi și, de asemenea, nu asigura paza bunurilor personale. Este asigurată doar paza zonei de acces.

 

Accesul minorilor sub 13 ani este gratuit pe toată perioada festivalului, numai dacă aceștia sunt însoțiți de un părinte sau un reprezentant legal ori conventional, posesor de bilet valabil și cu respectarea integrală a prevederilor din Regulament.

 

Gratuitatea se referă inclusiv la accesul în zona de campare. La cererea organizatorului sau a responsabililor cu securitatea, însoțitorul are obligația să prezinte certificatul de naștere și/sau un document cu poza minorului. Este obligatoriu ca un adult să își asume răspunderea pentru minor, în baza declarației, fără de care nu va fi permis accesul minorului în Festival, indiferent dacă are sau nu însoțitor. Recomandam sa lasati asupra minorului datele parintelui sau ale insotitorului (numar de telefon, nume, adresa), pentru a usura reintalnirea in caz de ratacire sau pentru situatiile de urgenta.

 

Participanții care nu au încă 18 ani împliniți trebuie să descarce, să completeze și să prezinte Declarația care atestă cosimțământul parental.

 

Persoanele cu dizabilități certificate au acces gratuit cu însoțitor sau fără, în baza unui certificat VALID și a cărții de identitate. Însoțitorul persoanei cu dizabilități este obligat să prezinte documentele emise de instituția statului care atestă ȋn mod incontestabil această calitate.

 

Organizatorul nu își asumă răspunderea referitoare la verificarea semnăturilor, respectiv la modalitatea de semnare a declarațiilor, aceste aspecte rămânând în sarcina persoanelor care prezintă declarațiile.

 

Participanții au obligația să aibă asupra lor acte de identitate pe toată durata festivalului și să le prezinte la solicitarea organizatorului sau partenerilor săi.

 

 

OFERTE SPECIALE, TOMBOLE, CONCURSURI

Organizatorul își rezervă dreptul de a desfășura promoții, tombole și concursuri, care au ca obiect bilete de acces la festival. Acestea se vor desfășura pe perioade limitate, în condiții speciale ce vor fi comunicate pe canalele de comunicare cu ocazia fiecărei acțiuni de acest tip.

 

PERMISIUNI ACCES FESTIVAL

Accesul este permis pentru:

Animale de companie în baza Declarației de răspundere pentru animalul de companie

– Cărucioare, landouri, marsupii bebeluși

– Rucsacuri, borsete, poșete, bagaje de mână, genți – dimensiuni maxime: 29cm x 21cm x 12cm

– Binocluri

– Scaune pliabile

– Pături, prosoape

– Aparate de fotografiat compacte, aparate de tip go-pro

– Țigări, țigări electronice

– Căști

– Şervețele, șervețele umede, dezinfectant de mâini în recipiente mici

– Pelerine de ploaie

– Pălării, șepci, bandane, banderole, eșarfe, șaluri

– Rujuri, make-up

– Telefoane și încărcătoare

– Cremă de protecție solară

– Ochelari de soare

– Pahare din sticlă sau carton goale la intrare

– Medicamente, insulină, spray inhalator pentru astm

– Zâmbete, surâsuri, râsete gălăgioase.😊

 

PERMISIUNI ACCES CAMPING RULOTE / CORTURI

Accesul este permis și pentru:

 • Corturi
 • Saci de dormit, pături, perne, izoprene, saltele (auto)gonflabile
 • Conserve, băuturi.

 

 

RESTRICȚII ACCES FESTIVAL

Accesul NU este permis pentru:

 • Role, biciclete, skateboard-uri, hoverboard-uri
 • Aparate de fotografiat, camere de filmat profesionale sau semiprofesionale, drone, sticle,

umbrele, bagaje voluminoase, selfie stick-uri, steaguri, laser pointers, lanțuri, bastoane, obiecte ascuțite, cuțite, arme

 • Materiale inflamabile sau pirotehnice, spray-uri, artificii, fumigene, vuvuzela
 • Alimente și băuturi alcoolice sau răcoritoare
 • Substanțe ilicite
 • Orice obiecte care pot cauza incendii sau pun în pericol siguranța și confortul psihic sau fizic al

celorlalți participanți

 • Activități comerciale, publicitare
 • Demonstrații, mitinguri de orice natură

–      Împărțirea de pliante

*Organizatorul poate decide să permită accesul în zona de festival persoanelor a căror stare de sănătate necesită utilizarea unor dispositive specifice și pot face dovada acestui fapt prin documente emise de medicul specialist sau de familie.

 

RESTRICȚII ACCES CAMPING RULOTE / CORTURI

            Accesul NU este permis pentru:

 • Aragaze de camping, butelii, canistre pentru combustibil
 • Foc de tabără
 • Accesul cu mașinile în zona de camping este interzis. Acestea vor putea fi parcate în spațiul special amenajat, aflat la aproximativ 100 m.

*Recomandăm ca produsele cosmetice și de igienă pe care le veți folosi pe timpul șederii în

camping să fie organice sau biodegradabile pentru a afecta cât mai puțin ecosistemul în care ne vom desfășura activitățile.

*Deoarece camparea implică anumite reguli de conviețuire, atât cu ceilalți cât și cu natura, vă rugăm să fiți deschiși și să abordați fiecare situație care apare cu respect reciproc.

 

DESFĂȘURAREA EVENIMENTULUI

Din momentul realizării accesului în incinta evenimentului, participantul își asumă și va respecta întocmai Regulamentul

 

Participarea la festival se face pe proprie răspundere, participanții declarând că sunt apți din punct de vedere fizic și psihic. Astfel, persoanele cu afecțiuni psihice sau fizice pentru care zonele aglomerate, zgomotele puternice, efecte speciale sonore, vizuale și audio reprezintă risc, își asumă întreaga răspundere pentru prejudiciile pe care le-ar putea suferi prin participarea la festival.

 

Organizatorul va anunța în prealabil orele concertelor din cadrul festivalului. Orarul poate suferi modificări din motive independente sau din voința organizatorului, fără să fie obligatorie notificarea participanților și fără ca aceștia să poată solicita repararea unui eventual prejudiciu astfel suferit.

 

Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica programul muzical, în sensul programului orar, în sensul ordinii artiștilor care vor evolua pe scenă și în sensul unor modificări minore în ceea ce privește artiștii anunțați. În cazul modificării programului muzical, fie din voința organizatorului, fie din cauza unor factori externi, participantul nu are dreptul de a cere despăgubiri sau rambursarea prețului aferent biletului achiziționat.

 

Organizatorul nu acordă nicio garanție în legătură cu durata procedurilor de acces la festival sau cu disponibilitatea, conținutul, calitatea și cantitatea programelor și serviciilor din cadrul festivalului și exclude în mod explicit rambursarea către participant a prețului biletului ori abonamentului sau acordarea unei reduceri ulterioare sau plata de daune-interese, despăgubiri sau compensații de orice natură, în acest context.

 

 

SISTEM DE PLATĂ

Produsele alimentare și băuturile vor putea fi achiziționate prin plată cash sau cu cardul, direct la comercianții autorizați de către organizator, ale căror standuri se vor afla în interiorul zonei de festival.

 

Este interzisă vânzarea de țigări și băuturi alcoolice persoanelor minore. Organizatorul și partenerii festivalului au dreptul de a solicita oricărui participant prezentarea actului de identitate care să ateste vârsta.

 

 

SECURITATE ȘI SĂNĂTATE

Problemele urgente pot fi semnalate organizatorilor prin intermediul oricărui agent de pază aflat în proximitate.

 

În cazul în care există persoane care periclitează siguranța celorlalți participanți, provoacă disconfort sau al cărei comportament afectează buna desfășurare sau atmosfera plăcută a festivalului,

Organizatorul are dreptul de a ȋnlătura brățara acelui participant și de a-l escorta în afara festivalului, fără a i se mai permite accesul și fără ca persoana în cauză să poată solicita vreo despăgubire.

 

Pentru situații ce necesită asistență medicală, festivalul asigură intervențiile de urgență cu ajutorul unor echipaje medicale, la ambulanțele situate în proximitatea zonei de festival. Organizatorul va lua toate măsurile impuse de autoritățile statului în domeniul sănătății sau va permite reprezentanților instituțiilor competente să ia aceste măsuri.

 

Pe perioada festivalului, vizitatorii sunt rugați să își supravegheze posesiunile și bunurile personale, organizatorul neasumându-și nicio responsabilitate pentru obiectele pierdute. Desigur, în măsura în care astfel de obiecte sunt găsite, vizitatorii sunt rugați să le depună la barul principal, aflat

vis-à-vis de scenă. Organizatorul va comunica găsirea acestora prin intermediul paginii de Facebook și va întreprinde eforturile impuse de situație pentru a le returna proprietarilor de drept.

 

Accesul cu obiecte de valoare în incinta festivalului sau ȋnmânarea lor în grija altor persoane rămâne în răspunderea exclusivă a proprietarului. Organizatorul nu își asumă răspunderea pentru pierderea, deteriorarea sau înstrăinarea acestora.

 

ÎNREGISTRĂRI FOTO VIDEO ȘI DATE CU CARACTER PERSONAL

Accesul în cadrul festivalului presupune un acord implicit de a apărea în fotografiile sau filmările realizate de organizatori, parteneri contractuali, membrii presei și alți participanți. Organizatorul își rezervă dreptul de imagine asupra întregului festival, nelimitat de timp, amplasarea geografică și forma de utilizare. Organizatorul poate înregistra, utiliza, copia, distribui și difuza public, în mod repetat aceste înregistrări, în scopuri de marketing și publicitate.

 

Organizatorul și persoanele autorizate de acesta au dreptul de a obține profit, de a utiliza în scopul promovării imaginile înregistrate cu ocazia Festivalului, fără ca Participanții să formuleze pretenții în legătură cu înregistrările și publicarea lor.

 

Participanții nu pot să vândă sau să utilizeze gratuit în scopuri comerciale înregistrări de voce și de imagine în care apar artiștii sau alți participanți la festival.

 

Organizatorul își rezervă dreptul de a stabili zone ȋn care filmarea sau fotografierea sunt interzise. În cazul încălcării acestor restricții, Organizatorul are dreptul de a confisca dispozitivul de captare imagini/sunet și a șterge înregistrările.

 

Conform Regulamentului UE 679/2016 (GDPR) beneficiați de dreptul de acces, de rectificare, dreptul de a obține ștergerea datelor sau restricționarea prelucrării, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul la opoziție, dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată. Pentru exercitarea acestor drepturi sau dacă veți considera că datele dumneavoastră sunt prelucrate altfel decât în conformitate cu legislația incidentă aplicabilă, puteți adresa o cerere datată și semnată pe adresa contact@brezoiulumii.ro sau vă puteți adresa Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

Anexe acorduri

Meniu