26/08/2022 28/08/2022
Mentor Rock Gathering 2022
รŽn weekendul 26-28 august 2022, are loc a treia ediลฃie a festivalului ๐Œ๐ž๐ง๐ญ๐จ๐ซ ๐‘๐จ๐œ๐ค ๐†๐š๐ญ๐ก๐ž๐ซ๐ข๐ง๐  la ๐‘บ๐’–๐’Ž๐’Ž๐’†๐’“ ๐‘ช๐’‚๐’Ž๐’‘ ๐‘ฉ๐’“๐’†๐’›๐’๐’Š, รฎn oraลŸul ๐—•๐—ฟ๐—ฒ๐˜‡๐—ผ๐—ถ, judeลฃul ๐‘ฝ๐’‚๐’๐’„๐’†๐’‚.
Vineri, 26 august
๐•๐ขศ›๐š ๐๐ž ๐•๐ข๐ž
๐†๐จ๐ญ๐ก๐ข๐œ
๐ƒ๐จ๐ซ๐š ๐†๐š๐ข๐ญ๐š๐ง๐จ๐ฏ๐ข๐œ๐ข
๐.๐Ž.๐‘.
๐‚ ๐„ ๐ˆ ๐“ ๐‘ ๐„ ๐ˆ
๐„๐ฑ๐ญ๐ž๐ซ๐ฆ๐ข๐ง๐š๐ญ๐จ๐ซ
Sambata, 27 august
๐—–๐—”๐—ฅ๐—š๐—ข
๐—ง๐—ฟ๐—ผ๐—ผ๐—ฝ๐—ฒ๐—ฟ
๐ƒ๐ข๐ซ๐ญ๐ฒ ๐’๐ก๐ข๐ซ๐ญ
๐—Ÿ๐˜‚๐—ฝ๐˜‚’ ๐—ฐ๐—ฒ๐—น ๐—ฅ๐—ฎ๐˜‚
๐— ๐—ผ๐—ถ๐˜€๐—ฒ
๐—ข๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—น๐—ผ๐—ฟ๐—ฑ
Duminica, 28 august
๐—•๐˜‚๐—ฐ๐—ผ๐˜ƒ๐—ถ๐—ป๐—ฎ
๐—˜-๐—ฎ๐—ป-๐—ป๐—ฎ
๐—›๐˜๐—ฒ๐˜๐—ต๐˜๐—ต๐—ฒ๐—บ๐—ฒ๐˜๐—ต
๐—•๐˜‚๐—ฐ๐—ถ๐˜‚๐—บ
๐—–๐—ถ๐˜ƒ๐—ถ๐—– ๐—ฅ๐—ฒ๐—ฏ๐—ฒ๐—น๐—ฆ
Pana la data de ๐Ÿ ๐ฆ๐š๐ข, pretul unui ticket abonament pentru toate cele trei zile de festival este de ๐Ÿ๐ŸŽ๐ŸŽ ๐ฅ๐ž๐ข + taxe ticketing.
Dupa data de ๐Ÿ ๐ฆ๐š๐ข, pretul unui ticket abonament pentru toate cele trei zile de festival este de ๐Ÿ๐Ÿ“๐ŸŽ ๐ฅ๐ž๐ข + taxe ticketing.
Dupa data de ๐Ÿ ๐š๐ฎ๐ ๐ฎ๐ฌ๐ญ, pretul unui ticket abonament pentru toate cele trei zile de festival este de ๐Ÿ‘๐ŸŽ๐ŸŽ ๐ฅ๐ž๐ข + taxe ticketing.
Pretul unui bilet pentru o singura zi de festival este de ๐Ÿ๐Ÿ๐ŸŽ ๐ฅ๐ž๐ข + taxe ticketing.
Pretul unui ticket de ๐š๐œ๐œ๐ž๐ฌ ๐ข๐ง ๐ณ๐จ๐ง๐š ๐๐ž ๐œ๐š๐ฆ๐ข๐ง๐  este ๐Ÿ‘๐ŸŽ ๐ฅ๐ž๐ข + taxe ticketing/persoana si este valabil pentru toate cele 3 zile de festival.
๐˜ฝ๐™ž๐™ก๐™š๐™ฉ๐™š:ย https://brezoiullumii.iabilet.ro/bilete-mentor-rock…/
#๐‘ฉ๐’“๐’†๐’›๐’๐’Š๐’–๐’๐‘ณ๐’–๐’Ž๐’Š๐’Šย / ๐‘ด๐‘ฌ๐‘ต๐‘ป๐‘ถ๐‘น ๐‘น๐‘ถ๐‘ช๐‘ฒ ๐‘ฎ๐’‚๐’•๐’‰๐’†๐’“๐’Š๐’๐’ˆ 26-27-28 august 2022, o destinaศ›ie de vacanศ›ฤƒ pentru iubitorii de muzicฤƒ, de frumos, de munte ศ™i aer curat!!
–––––––––––––––
Summer Camp Brezoi va fi la dispoziศ›ia turiศ™tilor รฎn fiecare zi pe toatฤƒ perioada verii ยท 25.000 metri pฤƒtraศ›i destinaศ›i concertelor รฎn aer liber ศ™i teraselor ยท Concerte รฎn fiecare weekend ยท Zonฤƒ de camping pentru corturi ศ™i rulote 20.000 metri pฤƒtraศ›i. ยท Zonฤƒ de plajฤƒ pe malul rรขului Lotru ยท Parc cu loc de joacฤƒ pentru copii ศ™i teren de sport,
Iubitorii de drumeศ›ii vor descoperi frumuseศ›ea Vฤƒii Lotrului, o zonฤƒ cu obiective ศ™i trasee turistice spectaculoase.
Organizatori: Aby Stage Events, Asociatia MENTOR ROCK in parteneriat cu Primฤƒria oraลŸului Brezoi.