01/07/2022 03/07/2022
Let's MEAT Festival 2022
Acelaşi “Let’s Meat” familiar şi distractiv, dar cu mult mai multe activități atractive ȋn 2022! Mult sport, multă mişcare interactivă, o mulțime de activități şi jocuri pentru copii, plus NUMEROASE PREMII DELICIOASE DE LA PARTENERUL NOSTRU, DIANA!
Surprizele pe care vi le-am pregătit, atât pe scenă, cât și în afara ei, vi se vor dezvălui pas cu pas… Deci merită să rămâneți „pe recepție”.
 
Vom reveni cu detalii despre lineup si bilete in curând.
Vă invităm să va inregistrati cu adresa de mail pentru a beneficia de oferte speciale atunci cand biletele vor deveni disponibile.
 
#BrezoiulLumii /  Let’s MEAT Festival 2022, 1-3 iulie 2022, o destinație de vacanță pentru iubitorii de muzică, de frumos, de munte și aer curat!!
 
 –––––––––––––––
 Summer Camp Brezoi va fi la dispoziția turiștilor în fiecare zi pe toată perioada verii · 25.000 metri pătrați destinați concertelor în aer liber și teraselor · Concerte în fiecare weekend  · Zonă de camping pentru corturi și rulote 20.000 metri pătrați.  · Zonă de plajă pe malul râului Lotru · Parc cu loc de joacă pentru copii și teren de sport,
  Iubitorii de drumeții vor descoperi frumusețea Văii Lotrului, o zonă cu obiective și trasee turistice spectaculoase.  

Organizatori: Aby Stage Events,  Asociatia MENTOR ROCK in parteneriat cu Primăria oraşului Brezoi.
Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.