29/07/2022 31/07/2022
Festival Șaraimanic World la Brezoi

Șaraimanic se întoarce în weekendul 29-31 iulie la Brezoi să îl facem din nou Festival. Șaraimanic World ne va aduce muzica lăutărească împreună cu muzici din pieptul altor popoare precum Africa, Balcani sau America Latină.
3 zile și 3 nopți de dansuri ancestrale din buricul lumii la poalele munților Lotrului! Descoperim muzici și culturi Șaraimanice care ne vor aduce mai aproape, în sânul Mamei Natură.În curând vom anunța line-up-ul și vom pune biletele în vânzare. Vă invităm să vă înregistrați aici cu adresa de mail pentru a beneficia de oferte speciale atunci cand biletele vor deveni disponibile.

De abia vă așteptăm! 29-31 iulie, Festival Șaraimanic World la Brezoi.

–––––––––––––––
Summer Camp Brezoi va fi la dispoziția turiștilor în fiecare zi pe toată perioada verii · 25.000 metri pătrați destinați concertelor în aer liber și teraselor · Concerte în fiecare weekend · Zonă de camping pentru corturi și rulote 20.000 metri pătrați. · Zonă de plajă pe malul râului Lotru · Parc cu loc de joacă pentru copii și teren de sport,
Iubitorii de drumeții vor descoperi frumusețea Văii Lotrului, o zonă cu obiective și trasee turistice spectaculoase.

Organizatori: Șaraimanic, Aby Stage Events si Asociatia MENTOR ROCK in parteneriat cu Primăria oraşului Brezoi.
Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.