24/06/2022 26/06/2022
BIKERS FOR HUMANITY Festival
În weekendul 24-26 iunie 2022, are loc a prima ediţie a festivalului Bikers For Humanity la Summer Camp Brezoi, în oraşul Brezoi, judeţul Vâlcea.
Vineri, 24 iunie CARGO Timpuri Noi ZOB RoadkillSoda Revolver
Sâmbătă, 25 iunie IRIS – Cristi Minculescu, Valter& Boro Trooper Romania Bucovina ANTON The ROCK Romania
Duminică, 26 iunie Phoenix Compact Celelalte Cuvinte CiviC RebelS WildSide Romania
M.C. Cristi Hrubaru
Vă invităm să va inregistrati cu adresa de mail pentru a beneficia de oferte speciale atunci cand biletele vor deveni disponibile. https://www.iabilet.ro/bilete-bikers-for-humanity-rock…/
În 2022, Bikers For Humanity se alătură demersurilor inițiate de către Asociația Casa Bună și Valeriu Nicolae de a construi la Nucșoara, jud. Argeș, o tabără pentru cei aproximativ 400 de copii, aflați în grija celor de la Casa Bună.
În cadrul acestei tabere, ambiția Bikers For Humanity este de a construi o cabană cu living, bucătărie, băi și spații de dormit, dar, poate cel mai important aspect este faptul că această cabană va îngloba un observator astronomic! Astfel, copiii nu doar că vor descoperi lumea, ci întreg UNIVERSUL!
Și de această dată Bikers For Humanity vă invită să fiți alături de noi, pentru a putea oferi o șansă copiilor care au nevoie de ajutorul nostru! „Profitul din vânzarea biletelor va fi direcționat către acțiunea Bikers For Humanity de la Nucșoara și către alte acțiuni Bikers For Humanity.” https://www.facebook.com/bikersforhumanityromania
Organizatori: Bikers For Humanity, Aby Stage Events si Asociatia MENTOR ROCK in parteneriat cu Primăria oraşului Brezoi.