Despre Noi

#BrezoiulLumii este un concept inedit, inițiat de Aby Stage Events şi Asociația Mentor Rock, ȋn parteneriat cu Primăria Oraşului Brezoi. BrezoiulLumii a pornit cu Open Air Blues Festival Brezoi. Festivalul de Blues, organizat ȋn iulie ȋn Brezoi, județul Vâlcea, reprezintă o vacanță de 6 zile şi 6 nopți ȋn inima munților, pe Valea Lotrului. O experiență completă cu muzică bună şi oameni frumoşi adunați laolaltă ȋntr-un cadru natural feeric şi o comunitate a valorilor ȋmpărtăşite.


În anii pandemici 2020-2021, când divertismentul cultural a fost cvasi-inexistent, nu am fost simpli spectatori ai declinului acestui sector. Am ales să ne reinventăm. Astfel, #BrezoiulLumii include acum, pe lângă OABFB, şi Live Music Summer Camp Brezoi. Summer Camp Brezoi este un spațiu destinat turismului cultural şi cea mai curajoasă stagiune muzicală din România. Aflat la a treia ediție, proiectul reunește, într-un peisaj de poveste, artiști recunoscuți pe plan național, oameni iubitori de cultură și pasionați de natură. Publicul experimentează un concept unic, luând contact nu doar cu nume sonore ce abordează întregul spectru al genurilor muzicale de calitate, cât și cu o nouă zonă turistică anterior neexploatată. Cu o nouă locație, de peste 20.000 de metri pătrați, Summer Camp oferă condiții excelente de camping pentru corturi și rulote, cu locuri de joacă pentru copii, pistă de biciclete, plajă pe malul râului Lotru, iluminat nocturn, toalete și dușuri, posturi de curent, curățenie și pază 24/7, prioritizând desigur, respectarea condițiilor de distanțare și igienă sanitară.

Pentru mai multe detalii despre noi, despre ceea ce facem la #BrezoiulLumii cu şi pentru voi, urmăriți paginile noastre de Facebook și Instagram:

Meniu