Acreditare Media & Foto

CATEGORIA “REPREZENTANȚI MEDIA":

Jurnaliști, fotografi, editori, bloggeri, vloggeri sau producători care au sarcina redacțională de a acoperi evenimentele desfășurate în cadrul festivalului, pentru o instituție media recunoscută (print, online, radio sau TV) și care generează articole originale și review-uri despre festival.

CATEGORIA “FOTOREPORTERI”:

Pentru a fi acreditati, este obligatoriu ca fotoreporterii sa fie reprezentantii unei institutii media recunoscute (publicatie sau agentie de presa). Prioritate au reprezentantii agentiilor de presa nationale, TV, radio, ziare generaliste, site-urilor si apoi freelancerii.

Cerințe pentru echipamentul foto:

Doar fotografii cu echipament adecvat, profesionist sau semi-profesionist, în zona alocată fotografierii. Camere digitale simple, sau camerele telefoanelor mobile, selfie sticks nu vor fi acceptate, iar politica va fi atent respectată de echipă și securitate.

Informații generale

Acreditările media sunt în număr limitat; ele se vor oferi doar în baza aplicației.

Aplicațiile vor fi acceptate până în data de 16 iunie 2023. Aplicanții selectati vor fi anunțați până la data de 16 iunie 2023 la aceeasi adresa de mail cu care s-au inscris in formular.

Toate materialele referitoare la festival vor fi transmise ulterior de către instituția media către media@brezoiullumii.ro

Instituțiile naționale de presă pot solicita maximum 5 acreditări (jurnaliști + fotografi/cameramani). Pentru fiecare publicație oferim maximum 2 acreditări.

Aplicație pentru acreditare

Vă rugăm să completați formularul cu toate datele solicitate.

Meniu